Supraveghere videoSistemul de supraveghere cu circuit inchis (CCTV-closed circuit television) reprezintă ansamblul de componente interconectate conceput pentru a oferi un plus de siguranţă obiectivelor dumneavoastră, permițând controlul vizual şi înregistrarea activităţii din zonele de interes.


Componenta esentiala in cadrul sistemului de securitate, supravegherea video se poate face utilizand diverse echipamente si tehnologii adaptate la specificul fiecarui obiectiv.

Un sistem de supraveghere cu circuit inchis are în componenţă următoarele elemente:

Camere supraveghere video de tip : camera supraveghere video analogice, camera supraveghere video digitale si camera supraveghere video IP

Digital Video Recorder  este unitatea centrala la care se vor conecta viitoarele camere pe care le veti achizitionata. Aceste DVR-uri sunt de mai multe forme, modele.

HDD-ul ce se va introduce in DVR

Sursa de alimentare pentru camere


Asigurăm instalarea, punerea în funcțiune sistemelor de detecţie şi semnalizare la incendiu cu personal specializat în domeniul securității.

De asemenea oferim si servicii de mentenanta atat pentru montajele efectuate de noi, precum si a sistemelor deja instalate de catre alte societati.


Pentru detalii despre oferta completă şi personalizată Contactează-ne!